تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرداخت مطالبات پیمانکاران شهرداری مشهد با همکاری بانک شهر | ۵۹ دستگاه اتوبوس وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۷۳۴۸
  • ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
پرداخت مطالبات پیمانکاران شهرداری مشهد با همکاری بانک شهر | ۵۹ دستگاه اتوبوس وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شود
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: باور و اعتقاد ماست که مطالبات پیمانکاران باید در سریع‌ترین زمان ممکن پرداخت شود و به‌زودی خبر‌های خوشی را در این خصوص شاهد خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در گفتگویی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های جدی اعضای شورای شهر و مدیریت شهری، پاسخگویی به مطالبات و درخواست‌های پیمانکاران است، اظهار کرد: بر همین اساس، در آخرین اقدام صورت‌گرفته، جلسه‌ای با حضور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، شهردار مشهد و مدیران بانک شهر در تهران برگزار کردیم.

وی گفت: باور و اعتقاد ماست که مطالبات پیمانکاران باید در سریع‌ترین زمان ممکن پرداخت شود و پروژه‌های جدیدی را در تعامل با آن‌ها برای پیشرفت و عمران و آبادانی شهر تعریف کنیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، «بانک شهر» را جزو بانک‌هایی دانست که بیشترین تعامل و همراهی سازنده با شهرداری مشهد داشته و افزود: بسیار خرسندیم که در این جلسه هم تصمیمات سازنده‌ای اتخاذ شد و به زودی شاهد خبر‌های خوبی برای شهرداری مشهد و تسویه حساب با پیمانکاران خواهیم بود.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: یکی دیگر از محور‌های این جلسه، رایزنی درخصوص نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهر مشهد بود که مقرر شد منابع مالی خرید ۵۹ دستگاه اتوبوس تامین و تا پایان شهریورماه شاهد ورود این ناوگان به چرخه خدمات‌رسانی شهر مشهد باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->